News

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ

By: DR. CHRISTOS CLERIDES Nov. 09, 2020
Εγκεκριμένο διαδικτυακό σεμινάριο για μέλη του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου
 
Ομιλητής: Δρ. Χρίστος Κληρίδης
 
Θα εξετασθεί η σύγχρονη νομολογία και πρακτική για την έκδοση προσωρινών διαταγμάτων. Θα γίνει ανάλυση των 4 προϋποθέσεων που έθεσε η νομολογία μέχρι σήμερα. Θα εξετασθούν κάποια σημεία που η νομολογία θέτει για την έκδοση προσωρινών διαταγμάτων όπως το επείγον, η ανάγκη για μη καθυστέρηση ή αποκάλυψη, αποζημιώσεις αντί διατάγματος, η φύση των διαταγμάτων in personam. Θα εξετασθούν η διαδικασία και πρακτική, οι αρχές της επιείκειας όπως τα καθαρά χέρια. Επίσης τα βασικά διατάγματα όπως world wide, Mareva και αποκάλυψης, Anton Piller διατάγματα διορισμού προσωρινού παραλήπτη τύπου Chabra, Erinford, super injunctions, Norwich και Bankers Trust. Η έμφαση θα είναι στην πρόσφατη νομολογία. Θα γίνουν εισηγήσεις για εκσυγχρονισμό.
 
Μέθοδος: Διαδικτυακά μέσω ΖΟΟΜ
 
Ημερομηνία: 10/11/2020
Ώρα: 16:00 - 18:00
 
Κόστος συμμετοχής: 50 Ευρώ
 
Δήλωση συμμετοχής: https://elest.eu/courses/legal/
 
Το σεμινάριο είναι εγκεκριμένο από τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο για 2 ώρες συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης.
 
Κωδικοί πρόσβασης θα σταλούν 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου και 2 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου για όσους κάνουν εγγραφή τελευταία μέρα.
 
Δικαίωμα εγγραφής μέχρι και τις 10/11/2020 και ώρα 14:30