Case Law

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ BOTTEGA AMARO

By: ALEXANDROS CLERIDES Oct. 25, 2018

«Κατακεραυνωτική» είναι ενδιάμεση απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας με ημερομηνία 25 Οκτωβρίου, που αφορά το Διάταγμα Αναστολής Λειτουργίας του Bottega Amaro.

Στις 14 Οκτωβρίου, σε επιχείρησή της η Αστυνομία έκλεισε το εν λόγω εστιατόριο που βρίσκεται στην οδό Πινδάρου στη Λευκωσία, κατά παράβαση Δικαστικού διατάγματος. Δυο μέρες προηγουμένως, είχε εκδοθεί διάταγμα το οποίο προνοούσε την αναστολή της λειτουργίας του υποστατικού. Σημειώνεται ότι στο εν λόγω υποστατικό είχε επίσης διεξαχθεί έλεγχος από μέλη της Αστυνομίας μια βδομάδα προηγουμένως, μετά από πληροφορία ότι το υποστατικό βρισκόταν σε λειτουργία, κατά παράβαση του Δικαστικού διατάγματος αναστολής της λειτουργίας του.

Το Δικαστήριο επεσήμανε ότι οι παραλείψεις που αναφέρθηκαν, απο πλευράς των Αρμόδιων Αρχών, είχαν ως αποτέλεσμα να μη δοθεί πλήρης εικόνα στο Δικαστήριο ως προς την όλη συμπεριφορά των ιδιοκτητών και για αυτό το λόγο ακύρωσε το προσωρινό διάταγμα για αναστολή λειτουργίας που είχε εκδοθεί μονομερώς στις 12 Οκτωβρίου.

Την υπόθεση χειρίστηκε εκ μέρους του  Bottega Amaro, οι δικηγόροι Αλέξανδρος Κληρίδης και Β. Ακάμας. 

 

Περισσότερα εδώ:

https://www.sigmalive.com/news/local/536381/to-dikastirio-akyrose-to-kleisimo-tou-amaroi-athootiki-apofasi?fbclid=IwAR3HpoTKtAowBKg38gk3sjVIzF-KfC181bCjE2p5uYTToIlGeH3KgtMHmPw