News

Βίντεο με την πρόσφατη ομιλία του κ. Χρίστου Κληρίδη

By: DR. CHRISTOS CLERIDES Nov. 15, 2010

   H Cyprus Action Network of America (CANA) διανέμει βίντεο με την πρόσφατη ομιλία του διακεκριμένου δικηγόρου κ. Χρίστου Κληρίδη στην Κύπρο ο οποίος αναλύει σε λεπτομέρεια τις προτάσεις που έδωσε ο Πρόεδρος Χριστόφιας για το Περιουσιακό καθώς και τις τουρκικές προτάσεις για το Περιουσιακό.

Αυτά τα θέματα αναμένεται να συζητηθούν στη Νέα Υόρκη, πιστεύουμε την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη μεταξύ Χριστόφια και των αντιπροσώπων της Τουρκίας. Σας παρακαλούμε παρακολουθείστε τα βιντεο τα οποία προβλήθηκαν και από την εκπομπή του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Angelatos Broadcasting στην Αμερική το βράδυ της Πέμπτης 11 Νοεμβρίου 2010 από τον σταθμό WPSO.

Η συγκέντρωση για την ομιλία του κ. Κληρίδη διοργανώθηκε από το προσφυγικό Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια στην Λευκωσία ενώπιον ενός ακροατηρίου πέραν των 700 ατόμων στην οποία έκανε και παρέμβαση ο βουλευτής Νικόλας Παπαδόπουλος (γιός του μ. προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου).
 
Το αρχικό βίντεο με την ομιλία του δικηγόρου Χρίστου Κληρίδη για το ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ το οποίο εκδόθηκε απο την Αδούλωτη Κερύνεια στην Κύπρο: http://vimeo.com/16493274

Αρχικό βίντεο με την παρέμβαση του Νικόλα Παπαδόπουλου για το ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ: http://vimeo.com/16535575

Το βίντεο με την ομιλία του δικηγόρου Χρίστου Κληρίδη όπως μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικο αμερικανικό σταθμό Φωνή των Ελλήνων από το πρόγραμμα WPSO Angelatos Broadcasting τον υπ. Αριθμό ένα ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Αμερικής. Εδώ το  βραδυνό πρόγραμμα για το Περιουσιακό:

http://www.justin.tv/greekvoice/b/273697140  Part -1
http://www.justin.tv/greekvoice/b/273697243  part-2